Over ons

Over ons

Ik ben Mario van der Pluijm. Ik ben de oprichter van het kantoor Van der Pluijm. administraties.
Na jarenlange ervaring in de commerciële wereld, mijn diploma’s Praktijkdiploma Boekhouden en Moderne Bedrijfsadministratie te hebben behaald, heb ik een aantal jaren geleden besloten het roer om te gooien en mijn hart te volgen om aan de slag te gaan bij een administratiekantoor en dit uiteindelijk voor mijzelf te starten. Het persoonlijke contact met de ondernemer is precies wat ik leuk vind en dit staat voor mij centraal.

Waar ik het verschil in wil maken voor jou als ondernemer is het ontzorgen van jouw administratie. Met iedere klant wil ik een afspraak op maat maken. Vind jij het prettig dat ik de vraagstukken zo uitvoerig mogelijk voor jou behandel zodat jij hier geen omkijken naar hebt? Dan doe ik dat.
Behandel jij liever de vraagstukken zelf en doe ik de overige administratie? Dan bepaal jij dat we zo te werk gaan.

Ik zorg voor de volledige betrokkenheid in het gehele administratieproces. Moet er een investering plaatsvinden of kan dit beter verschoven worden naar het nieuwe jaar? Voor jou als klant moet het laagdrempelig voelen om met jouw vraag bij mij terecht te kunnen. Boven alles staat eerlijkheid en vertrouwen.

Ik vind het van uiterst belang dat iedere klant de volledige aandacht en ondersteuning krijgt wat hij of zij wenst. Bij mij hoef je niet bang te zijn dat je wordt gezien als nummertje.

Al jouw financiële vragen worden door Van der Pluijm. administraties beantwoord. Op mij kun je rekenen!

Neem contact op!